Beboer Information

I forbindelse med indflytning, er det vigtigt, at du husker at lave mangelliste. Skulle du konstatere fejl eller mangler i din bolig, er det vigtigt, at du kontakter varmemesteren for at få det rettet eller skrevet på mangellisten.

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til afdelingsbestyrelsen og få en snak om, hvad der er praksis i Holluf Have.

Råderet

Du har en lovgivningsmæssig ret til at ændre og forbedre din bolig, herunder forbedre køkken og bad. I vores afdeling har du en udvidet råderet til at foretage ændringer/forbedringer uden for boligen, f.eks. har du ret til at bygge til/etablere udestue mv. Inden du går i gang skal du have en skriftlig aftale med CIVICA. Nogle ændringer skal desuden byggesagsbehandles ved kommunen. Til alle lejemål hører en dejlig have med mulighed for helt selv at bestemme, om den skal benyttes til afslapning, køkkenhave, eller hvad man nu syntes, der skal være.

Genbrugsstation og affaldssortering

Når man bor i Holluf Have kan man aflevere næsten alt genbrugeligt materiale på afdelingens genbrugsstation og man kan tage ting med igen, som man kan bruge. Der er også en trailer som man kan låne, hvis man tager et læs med. Tal med pladsfolkene herom. Pladsen er bemandet af 5 beboere, som holder åbent hver onsdag kl. 18.00-18.30 og hver lørdag kl. 11.00-12.00.

TV og Internet

Vedrørende TV og Internet skal man selv rette henvendelse til enten Yousee eller TDC. TDC har indlagt fibernet i afdelingen.

Hvis man ønsker hurtigt Internet med 1000 MB skal man kontakte TDC, hvor man så efterfølgnede selv kan vælge leverandør af TV og internet.

Aktiviteter

Fælleshuset kan danne ramme om flere forskellige aktiviteter. Så hvis du har overskud og har fået en god idé, der kan gavne dine medbeboere i Holluf Have, er der store muligheder for udfoldelser af forskellig art i vores fælleshus.

Afdelingsbestyrelsen vil gerne bistå med gode råd og støtte.

Vaskeri

Hollufhave har et vaskeri. For at reservere en vasketid, tryk her.

Vigtige informationer og dokumenter

For at sørge for beboerne altid har de bedst opdaterede informationer linkes der til Civicas hjemmeside. Her kan der findes de seneste versioner af dokumenterne for Regnskab og budget, Husorden, Vedligeholdelse- og fraflytningsreglement, samt råderetsregler. Informationer kan findes her. Selve foreningens hovedside kan findes her.